Nyheder

Her kan du se en oversigt over de nyheder, vi har udsendt. Ønsker du at modtage nyheder om vores aktiviteter og cleantech-området generelt, kan du tilmelde dig vores månedlige online nyhedsbrev.

16.04.2015

CLEAN udforsker forretningsmuligheder på affaldsområdet i Canada

CLEAN udforsker forretningsmuligheder til Nordamerikas største miljøkonference Americana

16.04.2015

Interesseret i affald-til-energi i Spanien?

Bliv speaker på international workshop i Spanien om waste-to-energy og få adgang til nye forretningsmuligheder

14.04.2015

Kender du en kandidat til årets Grundfospris?

Virksomheder, der er aftagere af den nyeste forskning og nyuddannede kandidater inden for produktionsteknologi, opfordres til at indstille kandidater til dette års Grundfospris

13.04.2015

CLEAN vil styrke genanvendelse af bygge- og anlægsaffald

Til at gøre dette er CLEAN blevet tildelt 4 mio. kr. fra Grøn Omstillingsfond, der skal bruges til at udvikle nye genanvendelsesmetoder af affald fra nedrivninger og renoveringer.

13.04.2015

Nyt partnerskab sætter fokus på fleksibelt elforbrug i virksomheder.

Danmark er et af verdens førende lande inden for vedvarende energi, og frem mod 2020 er der planer om at blive endnu bedre; specielt inden for vindenergi. Når energiproduktionen er baseret på vindkraft, vil der være tidsrum med stærk vind og derfor lave elpriser og tidsrum med svag vind, hvor elpriserne er højere. Men hvordan undgår man, at det påvirker virksomhedernes konkurrenceevne?

07.04.2015

Nyt executive program er rettet mod erfarne energi- og klima ledere

Innovationsnetværket Smart Energy, CLEAN og Energy & Climate Academy er gået sammen med MIT Sloan Executive Education og har skabt et nyt lederuddannelsesprogram, der henvender sig til erfarne medarbejdere på executive niveau i energi- og klimavirksomheder.

16.03.2015

Save the date- CLEANs årsdag

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 22. maj, hvor vi afholder CLEAN’s Årsdag og General-forsamling 2015 under temaet Smart City. Arrangementet vil byde på en række spændende indlæg og rige muligheder for at udvide dit netværk.

11.03.2015

NATO workshop for et grønnere militær

NATO afholdte workshop i Sønderbog for at diskutere grønne løsninger for et mere miljøvenligt militær

10.03.2015

Ministerbesøg og forretningsmuligheder ved Nicaragua kanalen

Torsdag den 5. marts fik CLEAN besøg af Executive Secretary for Nicaragua Kanalkommision, Dr. Paul Oquist, som også er Minister for National Policies i Nicaragua samt Executive Secretary for Præsident Daniel Ortega.